張繼聰朱古力肌橫行沙灘

Browse By

謝安琪正身在外地出席米蘭時裝周活動,老公張繼聰昨日就帶一對子女到沙灘玩,順便show off 苦練而成的朱古力肌,阿聰上載兒子衝浪片並寫道:「成個夏天都要工作,終於可以去沙灘  #捉緊夏天的尾巴的末端的一條毛 」,片中張瞻玩得勁開心。

 

之後阿聰又上載跟囡囡合照,但就故意focus自己一身朱古力肌,留言:「尋(噚)日第一次同妹妹去沙灘,我決定隆重其事。因為我係佢人生,第一個男性拖住佢手仔漫步沙灘嘅人🤟🏼 一定要盡做🤷🏻‍♂️💪🏼。將來如果佢同其他男仔介紹佢老豆(竇),我希望佢剩係用依張相。冇咩嘅話,我番去做gym 🤷🏻‍♂️#daddytime #workout」。

 

胡定欣似是過來人戥張靖擔心,留言:「其實已經難搵,你老豆(竇)再將Standard推到頂點,姐姐唯有說一句『GOOD LUCK!💪🏽😌😂🤣」。

妹妹玩得好開心

阿聰一拖二落沙灘玩

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: