陳健安新碟半裸派福利

Browse By

C AllStar 粉絲請注意!On 仔(陳健安) 首張個人專輯《本原》終於登場。為求處男作有福利圖,On 仔個多月前開始閉關操肌,目的就是要「把優點露出來」。

封面找來台灣女攝影師操刀,全因想以女生角度衝擊粉絲眼球,On 仔說:「我特別擺出很多平時做瑜珈的姿勢,今次封面慨念,由『本原』出發,將一啲自然生物,用投影機投射落我身上,合成後的畫面好有視覺衝擊力。」

On 仔唱片輯相玩投影,感覺好正

苦練一身肌肉的 On 仔也不免有點靦腆地說:「今次我真係花咗唔少時間努力 keep fit,體脂維持喺 8% 左右,希望 keep 到最 fit 俾大家睇。但始終同攝影師第一次見面,認識唔夠 2 小時就要喺佢面前除衫,感覺真係比較特別,不過拍攝過程中攝影師都十分細心體貼,我從來冇想過攝影師都可以講嘢咁溫柔,令我完全沒有壓力。到拍完兩套衫,佢就話:『要脫囉』,過程好自然,佢之後都話:『你身材挺好的』,證明我的努力沒有白費。」

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: