Miss J水着派福利 葉念琛9秒9讚好

Browse By

有「宅男女神」之稱的陳瀅(Jeannie),樣子甜美、身材驕人,2015年與賭王四房的何猷亨秘密交往一年,可惜最終因戀情曝光而分手,甩拖後,Jeannie緋聞不絕,先後跟周志文、張振朗、林景程、溫家偉、方力申及羅天宇傳緋聞,最近更指與合作新劇的陳家樂撻着。

近日忙為無綫新劇《愛美麗狂想曲》開工的Jeannie,日日廠景無停又真係幾令人窒息,今日更突然在ig上載一張福利圖,以藍白間條三點式上陣的她抱怨留言:「今個夏天每日都廠景或開工至清晨五點,完全沒時間吸收維他命D!」

陳瀅身材火辣辣,網民高呼「不得了」。

雖然女神抱怨中,但引來不少網民留言大讚她好身材,「胸大腰幼」、「充滿自己好迷人」,不過最正係,Jeannie的靚相被平日鬼咁忙,由專欄作家撈到上電影監製,近年全力往內地發展,又俾Netfile欽點開劇嘅國際大監製葉念琛睇到,99點讚俾Like,嘩!有大監製加持,Jeannie應該好快大紅大紫。

陳瀅出帖,葉念琛9秒9 like爆(此乃出帖一分鐘截圖)

 

陳瀅早前飛巴黎睇時裝騷,真空上陣,露出白滑玉髀,葉念琛都有俾like like㗎

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: