童話婚禮現場 爆乳苟芸慧啜爆陸漢洋

Browse By

現年35歲的苟芸慧(苟姑娘),上月18日與拍拖年半、錫礦大王後人陸漢洋(William)在加拿大神秘註冊,正式成為「陸太」,一對新人分別於今明兩天在上水雙魚河鄉村會所補擺喜酒,同一眾親友分享喜悅。

一對新人特意在中午時段在會所設午宴,邀請傳媒出席分享喜悅,播放接新娘片段。

一對新人大約六時許現身接受傳媒訪問,以低胸婚紗示人的苟姑娘相當艷麗,手挽丈夫現身,滿臉幸福,又應傳媒要求主動親吻丈夫,誰知新郎哥見人多竟害羞起來,只敢輕吻嬌妻玉手,當然最終敵不過在場朋友起哄叫囂,又抱又錫新娘子,場面溫馨又搞笑。

新郎哥自爆因為太緊張,連續三日瞓唔着,他說﹕「好多謝大家,今次天公造美,唔落雨又唔太曬,對所有參與來賓都係一件好事。」問到婚禮有冇激動爆喊?苟姑娘淡定笑說﹕「都有,但唔係多,反而佢多次感動流淚。」陸漢洋苦笑回應﹕「我就大鑊啲,喊咗好多次,差啲講唔到嘢,不過呢啲係開心眼淚。」問到會否全速造人?新郎哥笑言係耐力賽,那有冇計劃生幾多個小朋友?苟姑娘即口快快答道﹕「冇特別,都想生4個,但未必做到,順其自然啦。」至於Honey Moon可能都要到新年後先可以,因為現在實在太忙喇!

 

苟姑娘今天由九人姊妹團陪嫁,相當架勢,處女黨頭目王君馨帶領鍾嘉欣、李亞男 、岑麗香等人現身,雖然處女黨正式瓦解,但唔少網友話位位成員都嫁得咁好,真係令人好羨慕。

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: