釗峰攞正牌攬女神 蘇麗珊校服Look夠pure

Browse By

C AllStar宣佈休團後半年,釗峰第一個跑出,首支主打歌《月亮不代表我的心》好評如潮,食住個勢再推新歌《閃亮的青春》,MV更成功邀請女神蘇麗珊擔任女主角。

 

新歌《閃亮的青春》由釗峰與側田一齊作曲,林若寧填詞,監製Edward ChanCusin Fung蘇麗珊坦言歌詞好有共鳴,她說:「勾起我好多共嗚,好窩心!」

兩人外形十分相襯

估唔到兩人不但外形相襯,連身高亦是天作之合,釗峰坦言:「邀請蘇麗珊嚟我MV做女主角,因為佢好有青春氣息,尤其是佢著起校服毫無遺和感,而且佢嘅高度同我好匹配……」身旁的蘇麗珊笑說:「我都好難得拍攝唔使企apple box(木箱)!」釗峰忍不住大笑起來。

要講那些年回憶,又點少得讀書年代的故事?

釗峰大讚蘇麗珊穿上校服完全沒有半點遺和感

兩小無猜手拖手好溫馨

MV中,兩人站在摩天輪下相擁,非常浪漫

《閃亮的青春》MV 率先睇

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: