【請你記住留下給我這位置】送辦公室必備Smartech香薰保濕機及多功能UV空氣淨化機

Browse By

【請你記住留下給我這位置】當辦公室長期開住冷氣,皮膚就係無形間咁被抽乾晒!所以記住係辦公室預留一個位置放香薰保濕機,增加空氣中的水分,添加香薰提神亦可。今期Jetso App大激賞勁抽幸運「嘩」據禮物就有Smartech嘅香薰保濕機及多功能UV空氣淨化機俾大家!

香薰保濕機除咗有時間設定功能由30至180分鐘之外,仲可以連續或斷續使用7-14小時添;多功能UV空氣淨化機內置嘅空氣質量感應器仲可以知道空氣質素高或低而判斷需唔需要開,而且採用6層空氣淨化系統技術有效過濾超過99% 的微塵花粉,並有助吸附甲醛、苯等VOC有害氣體。仲唔快啲下載頭條Jetso App玩抽獎!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: