被問同王菲點慶祝佳節 謝霆鋒放閃回應:日日都係節日

Browse By

謝霆鋒昨晚在北京出席活動後,今午以黑超、Cap帽便裝示人,全程笑笑口心情似乎不俗。被問到怎樣慶祝聖誕,他指自己沒有出席任何派對,昨晚(26日)出席了吳君如執導的電影首映禮。再被追問到除夕有什麼節目,會和女友王菲如何慶祝佳節,霆鋒就回應:「除夕咩嚟㗎?我年年都係咁過㗎喇。日日都係節日。(喺聖誕節有冇見兩個囝囝?)唔話你知。」

另外爸爸謝賢被傳與拍拖12年的32歲女友CoCo鬧分手,霆鋒表示不知情,並指會約爸爸見面。問會否安慰對方?霆鋒謂:「唔使啦,佢咁大個人。」提及第4季《鋒味》的素食女廚師Daphne拒煮肉而被Foul,霆鋒稱不會再回應事件,「我支持任何習慣,規矩唔係我定,呢個係比賽,比賽仲喺世界各地搞緊。」他續說明年1月7日在北京舉行最後一場比賽,最後3強爭奪獎金180萬。

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: