張繼聰同囡囡玩自拍 前世情人搶哂鏡

Browse By

今日星期日好爸爸張繼聰唔使開工,可以留在家中享天倫樂,尤其要同前世情人張靖(Karina)增進感情。家居Look的張繼聰抱住囡囡玩自拍,開心分享B女的可愛樣,Karina仲好叻女識得望實鏡頭,加埋自拍app的效果,有心心箭射去Karina紅卜卜的面珠仔,難怪張繼聰表情多多,忍唔住錫囡囡一啖。

另外一段片就非常爆趣,一臉淡定樣的Karina瞬間嘔奶,嘔完個嘴仔仲殘留奶奶,不過Karina依然表情無變,繼續望鏡頭。爸爸張繼聰見到此情形,就笑得勁開心,並留言「小朋友永遠都有搶鏡嘅絕招」。

段片有逾萬名網民Like,有人搞笑留言:「B女話,我搶到鏡啦」、「公主一出手就冇得輸了」、「因為Daddy型到嘔」、「真的好cute,嘔奶都嘔得咁可愛」。

另外,張繼聰上星期到加拿大開騷,全場接近5千座位爆滿,令已有兩年沒開騷的張繼聰非常開心。雖然去加國的行程非常趕,一落機就趕去綵排,一完騷又即刻回港,但他依然enjoy。鍾意唱歌的張繼聰表示暫時以電影工作行先,亦考慮日後再出唱片。

張繼聰都忍唔住笑囡囡嘔奶。

媽媽謝安琪同囡囡

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: