父早逝母患病拎綜援 20歲36G港女過日本拍AV

Browse By

今年20歲擁36G驕人上圍的𡃁模麥紫莉Chili

日本AV女優來港拍三級片聽得多,香港女生過日本拍AV都係頭一次聽,年僅20歲、擁36G驕人上圍的𡃁模麥紫莉(Chili)下月將飛日本拍AV,肉搏當地癡漢、大叔。其製作公司Hotline TV表示為增加互動性,正計劃安排Chili在當地玩街頭真人騷,睇啱就埋牙開戰,噱頭十足。日前,製作公司為Chili拍攝性感造型照,當中不乏女警、俏護士服,見換上性感侍應服的麥紫莉在牀上扭腰趷籮極盡誘惑。

問她為何想拍AV?Chili即收起笑容說:「都係想搵錢,爸爸幾年前過身,媽媽一直身體唔好………其實AV藝術感好重,我又唔怕要打真軍,同平時『搞嘢』一樣咁做,只係多咗啲鏡頭啫!」20歲的麥紫莉Chili生於綜援家庭,有一個姐姐,麥父60歲那年老來得子,一家四口居於馬鞍山公屋,靠綜援維生,7年前爸爸過身。患有腎病的媽媽須長期治療,完成中六便出來打工的Chili一直當售貨員,月入萬多元,為了讓媽媽生活無憂,Chili決定博一舖。「我16歲已簽經理人做model,唔係發明星夢,只係覺得做明星搵錢容易啲,我要照顧我阿媽,想俾佢過好啲嘅生活。」

拒80萬包養一星期
擁36G無敵上圍的麥紫莉坦言雖然想搵錢,但從不會接私影,亦不會做援交。她說:「我驚危險,唔敢接私影Job,試過有人話出80萬包我一星期,但我一口拒絕,我唔係援交,唔係雞!」中二開始發育,Chili經常被陌生男人性騷擾,試過在街上遇癡漢摸pat揩油,又試過被公園阿伯追住𥄫胸,「慣咗俾人追住𥄫,我知好多男人都想同我上牀,初戀男友更加係性苛索嘅人,晚晚要做,試過唔肯就打我。」話雖如此,但Chili話自己的戀愛經驗一隻手數得晒。

希望可以走紅
據了解,製作公司Hotline TV有意找當地著名AV男優助陣。負責人陳先生說:「我哋會拍兩部AV,以國民美少女嚟包裝,打算搵南佳也、清水健、中村DAIKI合作,亦會玩街頭真人騷,等Chili同當地人多啲互動。」問Chili知不知拍AV要打真軍?她眨眨眼說:「同普通搞嘢一樣之嘛,只係多咗啲鏡頭。我唔怕打真軍,聽講日本男人持久力有限,下面(下體)又唔係巨物,我有乜好驚?」她又透露睇了很多AV片作參考,「其實AV藝術感好重,亦好有觀賞價值。」說罷便埋位繼續拍攝,對住鏡頭搔首弄姿,用簡單日語拍片打招呼,時而嘟嘴時而單眼,拋出四吋事業線,任睇唔嬲,Chili笑言希望今次能一炮而紅。

(左起)南佳也、清水健、中村DAIKI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: