黎諾懿疑當眾鬧爆朱慧敏

Browse By

無綫創本港先河,星期一推出《愛.回家》第二季,第一季曲中人散,留低的只有黎諾懿,被指是珍姐好友的馬海倫,其中被指是「麻煩友」的朱慧敏,Season 2一樣無得留低。有雜誌星期二報道,指朱慧敏拍攝期間被黎諾懿當眾侮辱,更說她「打X機都唔識」。

星期二有傳媒報道,《愛.回家》演員戲內表現友好,但戲外則分黨分派,其中後生派以蔣家旻和羅天宇為首,但數「最大黨派」則是以黎諾懿等人為首的「律師幫」。報道又話,朱慧敏因工作認真,相反黎諾懿工作「懶懶閒」,令兩人愈來愈多磨擦,黎諾懿更發起杯葛行動,有指上年二人一場對手戲入面,導演要拍朱慧敏「大頭Shot」,於是叫黎諾懿「俾尾句」,豈料黎諾懿回敬一句:「你做咗咁多年,連自己打X機都唔識咩」,令全場人呆晒。

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: