女友定炮友? 王大陸偕皮草女酒店渡春宵

Browse By

王大陸與皮草女表現曖昧親暱

憑《我的少女時代》喺內地走紅嘅王大陸緋聞一直停不了,繼師妹劉奕兒、《我的少女時代》導演陳玉珊、大陸女星金晨等人後,最近被影到同一名穿皮草的女子喺酒店渡春宵,被懷疑新戀情曝光。

王大陸日前喺上海完成拍攝工作後,先同工作人員到一間餐館食飯,其後再到一間人均消費要2000人仔嘅高級KTV唱K。步出KTV包廂後,王大陸身旁多咗個穿着浮誇白色皮草、樣貌清秀嘅女子,二人不時深情對望,表現曖昧親暱。期間女子幫王大陸整理頭髮,男方都無躲避,睇嚟關係非比尋常。女子其後跟隨王大陸到下榻酒店,入埋同一間房,成晚都無離開房間。直至第二朝8點半王大陸同助手一同離開,而女子至中午12點才步出酒店

王大陸至今未有就事件作出回應。

皮草女為王大陸整理頭髮

皮草女跟隨王大陸到其下榻酒店

至翌日二人前後腳步出房間

皮草女翌日中午才離開酒店

 

One thought on “女友定炮友? 王大陸偕皮草女酒店渡春宵”

  1. 寅 says:

    淫男叫雞囉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: